Flyg, bagage och hotell

Storstadsresor på ditt sätt.

Storstadsresor med Reseprofilen

Det är dags att boka din stora äventyrsresa till en av världens pulserande metropoler! Upptäck de berömda landmärkena, den lokala kulturen, de utsökta rätterna och den vibrerande atmosfären i någon av våra fantastiska storstäder. Oavsett om du drömmer om shopping i trendiga butiker, utforska historiska platser, eller dansa natten lång, har vi den perfekta storstadsresan för dig. Gör dig redo att skapa minnen som kommer att vara med dig för livet. Boka din storstadsresa nu och ge dig själv något att se fram emot!

Upplev den eviga staden och all dess historiska charm. Boka din resa till Rom, en av världens mest fascinerande och romantiska städer. Utforska de antika ruiner, beundra konsten och arkitekturen, och njut av den ljuva italienska maten och kulturen. I Rom kan du följa i fotspåren av antika romare, besöka Vatikanstaten och Sixtinska kapellet, eller helt enkelt koppla av på mysiga trattorior. Låt denna tidlösa stad ta dig med på en resa genom historien. Boka din resa till Rom nu och upplev den magiska atmosfären själv!

Dags att förverkliga drömmen om ”The Big Apple”! Boka din storstadsresa till New York och upplev en av världens mest ikoniska städer. Upplev den pulserande energin, de fantastiska sevärdheterna, de kulturella skatterna och den otroliga mångfalden som New York har att erbjuda. Oavsett om du är sugen på att utforska Central Park, besöka de världsberömda museerna, äta i fantastiska restauranger eller njuta av Broadway-shows, kommer din resa till New York att vara fylld med oförglömliga ögonblick. Vänta inte längre, boka din biljett till denna storslagna stad och gör dig redo för en upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket
Las Vegas Veckopaket
Shoppingresa London
Kalifornien
New York

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.