storstadsresor

New York

Fr 28.500:- person (avresa April 2024)

7 – 8 Nätter

New York, USA

New York: Staden som Aldrig Sover

New York, ofta kallad ”The Big Apple”, är en av världens mest berömda storstäder, känd för sin ikoniska skyline, pulserande kultur och oändliga aktiviteter. Denna livliga metropol erbjuder en unik blandning av historia, konst, mode och gastronomi.

Central Park, en grönskande oas mitt i staden, bjuder på en välkommen paus från stadens hektiska tempo. För konstälskare är ett besök i Metropolitan Museum of Art eller Museum of Modern Art ett måste. Frihetsgudinnan och Empire State Building står som symboler för staden och erbjuder oförglömliga vyer.

Times Square är stadens hjärta, fullt av neonskyltar och livliga teatrar. Broadway är världsberömd för sina många scenproduktioner. För shoppingentusiaster är Fifth Avenue ett paradis med sina lyxiga butiker och varuhus.

New Yorks kulinariska scen är lika mångsidig som dess befolkning, med mat från alla världens hörn. Upptäck allt från gourmetrestauranger till små, lokala delikatesser.

Staden erbjuder också en rik musik- och nattlivsscen, från legendariska jazzklubbar i Harlem till trendiga barer i Brooklyn. Varje stadsdel har sin egen unika karaktär, från det historiska Greenwich Village till det pulserande Chinatown.

New York är en stad som ständigt förändras och utvecklas, och varje besök erbjuder nya upptäckter och upplevelser. Det är en stad som verkligen lever upp till sitt rykte som en plats där drömmar blir verklighet.

Följande ingår i resan:

I priset ingår

Flygresa Skandinavien – New York t/r med SAS.
Inkvartering i del i dubbelrum sex nätter.
Transfer flygplats – hotell t/r.
Sightseeing enligt program.
Daglig frukost och tre luncher.
Lokala skatter.
Serviceavgifter på hotell.
Måltider under Atlantflygningarna.
Svensk reseledare i New York.
Flygskatter och flygavgifter.


I priset ingår inte

Övriga måltider och drycker.
Entréer som ej är specificerade i programmet.
Avbeställningsskydd.
Rekommenderad dricks ca US$ 15 per person.
Transfers vid individuella avvikelser.

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.