Välkommen till Reseprofilen

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens.

Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos Kammarkollegiet

Resevillkor

Reseprofilen Örebro AB

Reseprofilen Örebro AB
Reseprofilen Örebro ingår i TRAVEL SUPPORT, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja de leverantörsavtal som Travel Support tecknat med flygbolag, tågbolag, hotellkedjor, biluthyrare och många andra reserelaterade tjänster.
Reseprofilen är återförsäljare och förmedlar researrangörerna i sortimentet som har resegarantier ställda i Kammarkollegiet och Vector Nordic.
Researrangörernas resevillkor och betalningsvillkor gäller vid bokning .

Reseprofilen följer Svenska Resebyråföreningen (SRF) resevillkor, en branschorganisation för resebyråer och researrangörer.

Checklista vad som gäller vid bokning för resenären :

Resehandlingarna/bokningsbekräftelsen se över så att namnen överensstämmer enligt pass och att kontaktuppgifter och telefonnummer är korrekta, meddela direkt annars.

Visum och att pass ska vara giltigt enligt bestämmelserna i det land som ska besökas.

Avbeställningsskydd och reseförsäkring är tillval så se över vad som behövs med tanke på dagens läge . Researrangörerna erbjuder annars detta vid bokningstillfället.

Flygtider Resenären måste också hålla reda på om flygtiderna ändras, det är viktigt att kontaktuppgifterna i bokningen stämmer för kontakt vid ev. ändringar. Ibland bokar vi långt innan avresan så att man är uppmärksam.

Handpenning brukar ske 5-7 dagar efter bokningstillfället om man köper en paketerad resa om man inte köper resor nära inpå eller flygbiljetter som kan ha dagens pris.

Slutbetalning sker normalt 45-60 dagar innan avresan . Det framgår på bekräftelsen. Vissa researrangörer kan prisjustera vi slutbetalningen om det sker valutaförändringar.

Våra partners

På Reseprofilen är vi stolta över att samarbeta med noggrant utvalda partners som delar vårt engagemang för kvalitet och exceptionell service. Varje partner är handplockad för att garantera en resupplevelse som överträffar dina förväntningar, och bidrar till en resa som är lika unik som minnesvärd.