Resor skräddarsydda för dig

Låt mig boka din drömresa

Vem du än är, finns en resa för dig

Nya sätt att resa, nya sätt att bo, nya platser att upptäcka och mer av allt. Oavsett om du reser med familjen eller själv, vill träna eller lata dig, återvända till det du är van vid eller upptäcka något nytt, har vi något för dig

Drömresor till exotiska horisonter.

Längtar du efter att dyka in i en värld av soliga dagar, friska drinkar vid havet, och lullande vågors sång? Oroa dig inte – vi skräddarsyr din perfekta flykt. Med Reseprofilen får du tillgång till paradisstränder och solnedgångar runt om i världen, oavsett om du drömmer om en avlägsen atoll eller en kustnära pärla i Medelhavet. Låt oss väcka din reseinspiration.

Skäddarsydda upplevelser för vuxna.

Efter år av ansvar och rutiner, är det dags för en välförtjänt paus. Upptäck vår exklusiva samling av boutiquehotell designade specifikt för den vuxna resenären över 18 år. Med fokus på avkoppling, kvalitet och exklusivitet, kan vi också erbjuda dig det lilla extra med sköna spa-behandlingar i världsklass.

Minnesvärda familjeäventyr.

Den där pirriga känslan inför en familjesemester är obeskrivlig. Med Reseprofilen vid din sida, blir varje ögonblick ännu mer speciellt. Tack vare vår långa erfarenhet av att skapa minnesvärda resor för familjer, garanterar vi en oförglömlig upplevelse. Utforska barnvänliga destinationer i Europa, eller dröm er bort till platser som Thailand och Maldiverna.

Majestätiska storstäder.

Om du dras mer till stadens puls än till lata dagar på stranden, har vi storslagna stadsäventyr för dig. Dyk in i metropoler som Paris, Tokyo, eller Istanbul. Med Reseprofilen, får du alltid det bästa av två världar – en spännande upptäcktsresa och tryggheten av väl utvalda boenden. Och ja, ditt bagage? Det har vi givetvis tänkt på – alltid inkluderat i priset på din storstadsresa.

Läs mer

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.