Om oss

Reseprofilen - Din personliga reseplanerare.

Vem du än är, finns en resa för dig

Nya sätt att resa, nya sätt att bo, nya platser att upptäcka och mer av allt. Oavsett om du reser med familjen eller själv, vill träna eller lata dig, återvända till det du är van vid eller upptäcka något nytt, har vi något för dig

Lotta Göransson

VD & din resekonsult på reseprofilen

Under +30 år har jag fått möjlighet att skapa otroliga många fina kontakter och samarbetspartners världen över. För mig är detta en livsstil och startade under denna pandemi Reseprofilen och kan nu äntligen börja hjälpa mina kunder i butik och online.

Med mitt personliga engagemang och erfarenhet har jag fått mina kunders förtroende under många år att skräddarsy resor och fylla på deras “må bra konton” genom att ta fram spännande nya resmål.

Har erfarenhet och möjlighet att boka alla typer av resor, allt från små till stora sällskap och med mina kontakter runt om anordnas resor med guldkant och kan göra det lilla extra på plats.

Kontakta mig gärna och berätta vad ni har för tankar om er nästa resa så hjälper jag er gärna med lite passande förslag.

Det är tryggt för er att boka med en resekonsult, ett telefonsamtal bort och kan hjälpa till om något oförutsett händer.