storstadsresor

Nashville - Memphis kombo

Pris från ca 15 180:-/person

6 – 9 Nätter

Nashville, Tennessee, USAStadens mest kända sevärdhet är Grand Ole Opry, en legendarisk scen där några av de största namnen inom countrymusik har uppträtt. Ett besök här ger en inblick i countrymusikens historia och är ett måste för alla musikälskare.

Country Music Hall of Fame and Museum är en annan viktig attraktion, där besökare kan uppleva historien och arvet från countrymusikens legender. Här hittar du en omfattande samling av musikinspelningar, kostymer och instrument som berättar historien om denna musikgenre.

Nashville är också hem för Ryman Auditorium, tidigare hemmet för Grand Ole Opry, och nu en viktig musikplats som hyser konserter och evenemang i olika genrer. Dessutom erbjuder staden en blomstrande livemusikscen med otaliga barer och klubbar, särskilt längs Broadway, där musik strömmar ut från varje hörn.

Förutom musik, är Nashville känd för sin södra matkultur. Staden är en smältdegel av smaker, där traditionella sydstatsrätter som grillat kött och hemlagade pajer möter modern kulinarisk innovation.

Stadens historiska sidor, som Belle Meade Plantation och The Hermitage, hemmet till president Andrew Jackson, erbjuder en fascinerande inblick i regionens historia och traditioner.

Nashville är en stad som lever och andas musik, med en varm och välkomnande atmosfär som gör varje besök minnesvärt. Oavsett om du är en inbiten musikfan eller bara njuter av god mat och kultur, har Nashville något att erbjuda för alla.

Följande ingår i resan:

Kombination Nashville – Memphis Baserat på 2 personer/rum
Flyg t/r från Skandinavien-Nashville inkl. skatter
Ett incheckat bagage/person på flyget
4 nätters boende på mellanklasshotell i Nashville*
3 nätters boende på mellanklasshotell i Memphis
1 veckas hyrbil
– På plast tillkommer resort fee på boendet i Nashville USD 24/rum och natt.

Prisexemplet är baserat på flyg till Nashville t/r. Körsträckan mellan Nashville-Memphis är ca 3,5 timmar och flyget på hemresan avgår på kvällen från Nashville.

Nashville, ofta kallad ”Music City”, är en livlig stad belägen i hjärtat av Tennessee. Känd för sin djupa musikaliska arv och som födelseplatsen för countrymusik, erbjuder Nashville en unik upplevelse som genomsyras av musik, historia och söderns charm.

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.