exotiska-resor

Zuri & Baraza Resort & SPA

69990

10 Nätter

Zanibar, Tanzania

En resa till Zanzibar och Baraza Resort & Spa erbjuder en kombination av lyxigt boende och den exotiska skönheten i Zanzibar. Baraza Resort & Spa är känt för sin eleganta design, som är en blandning av arabiska, swahiliska och indiska influenser, vilket återspeglar ön Zanzibars rika kulturella arv.

Gäster kan förvänta sig att bo i rymliga villor med privata pooler och ha tillgång till en rad förstklassiga faciliteter och tjänster. Resorten ligger längs en av de mest orörda stränderna på ön, vilket erbjuder perfekta förhållanden för avkoppling och olika vattensporter.

Förutom att njuta av resortens bekvämligheter, erbjuder en resa till Zanzibar en mängd kulturella och historiska upptäckter. Besökare kan utforska Stone Town, en UNESCO-världsarvslista, som är känd för sina vindlande gränder, historiska byggnader och livliga marknader. Öns rika kryddodlingar och fantastiska snorklings- och dykplatser är andra höjdpunkter.

En resa till Zanzibar och Baraza Resort & Spa är en möjlighet att uppleva en unik blandning av avkoppling, lyx och kulturell utforskning i en av världens mest fascinerande och vackra destinationer.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.