exotiska-resor

Lyxresa i Sydafrika

Pris från 18 985 SEK / person

13 Nätter

Sydafrika

En lyxresa i Sydafrika är en odyssé genom storslagen natur, rik kultur och exceptionell komfort. Denna resa tar dig från de livliga gatorna i Johannesburg eller Kapstaden till de orörda landskapen i landets nationalparker och vingårdar.

I Kapstaden kan du utforska den berömda Taffelbergen, vandra i de botaniska trädgårdarna Kirstenbosch, eller njuta av stadens rika mat- och vinkultur. En tur längs Garden Route erbjuder betagande utsikter och stopp vid pittoreska kuststäder. En safaritur i Krugerparken är en höjdpunkt på resan. Här kan du uppleva några av Afrikas mest ikoniska vilda djur i deras naturliga miljö, allt från mäktiga lejon till majestätiska elefanter, medan du bor på lyxiga lodger som erbjuder oöverträffad service och komfort.

För vinälskare är en tur till Stellenbosch och Franschhoek ett måste. Dessa vackra vingårdsområden bjuder inte bara på några av världens bästa viner utan också på enastående gastronomi och en chans att uppleva Sydafrikas vackra landskap.

Varje aspekt av denna lyxresa är designad för att ge en unik och minnesvärd upplevelse, med en perfekt blandning av äventyr, avkoppling och kulturella insikter, som gör din resa i Sydafrika till en drömsemester.

Följande ingår i resan:

Kapstaden & vindistrikten

En resa för dig som älskar goda viner! Upplev fantastiska Kapstaden och åk sedan till vindistrikten där du och ditt sällskap bor några nätter i Stellenbosch och några nätter i Franschhoek. Resan är på 11 dagar/10 nätter och passar par och vänner som älskar god mat och framför allt utsökta viner!

Följande ingår i resan:

tur och retur till Sydafrika

Bagage att checka in samt måltider ombord

Flygskatter & avgifter

4 nätter på Cloud 9 Boutique Hotel & Spa, Kapstaden inkl. frukost

3 nätter på Evergreen Manor, Stellenbosch inkl. frukost

3 nätter på Le Ballon Rogue Guest House, Franschhoek inkl. frukost

Transfer från Kapstadens flygplats till hotell

Hyrbil ”Nissan Almera” eller liknande enligt program med automatlåda, A/C, krockskadeförsäkring, stöldskyddsförsäkring och självriskeliminering vid olyckor samt fria mil

Klimatkompensering till 100%

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.