exotiska-resor

Kapstaden & Mauritius

44985

13 Nätter

Kapstaden, Krugerparken, Mauritius, Sydafrika

Denna 16-dagars resa kombinerar det bästa av Kapstaden, Krugerparken och Mauritius, och erbjuder en perfekt mix av stadsliv, safariäventyr och strandavkoppling​​.

I Kapstaden börjar resan med en vistelse på det nyrenoverade Cloud 9 Boutique Hotel & Spa, beläget i det trevliga området Gardens, nära Kloof Street med dess restauranger och butiker​​. En guidad heldagstur till Cape Peninsula inkluderar besök till legendariska platser som Godahoppsudden och Boulders Beach, där man kan se en koloni av afrikanska pingviner​​. En ledig dag erbjuder möjligheter att utforska staden, inklusive Waterfront-hamnen​​, och en guidad vintur tar besökare till det vackra vindistriktet Stellenbosch​​.

Efter Kapstaden förflyttas äventyret till Krugerparken, där gästerna bor på den familjeägda Maqueda Lodge, belägen vid Crocodile River. Här ingår safariupplevelser, där varje dag bjuder på nya möjligheter att se Afrikas vilda djur, inklusive elefanter, giraffer och lejon​​​​.

Resan avslutas på Mauritius, där gästerna bor på Anelia Resort & Spa. Mauritius är känt för sina underbara vita sandstränder, kristallklart vatten och tropiska klimat. Här kan man utforska öns kultur och natur, besöka huvudstaden Port Louise, eller bara njuta av sol och bad​​​​.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.