storstadsresor

Honolulu veckoresa

Från ca 17 070:-/person

7 – 9 Nätter

Honolulu, Hawaii

Honolulu, belägen på ön Oahu i Hawaii, är en livfull stad som erbjuder en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och naturlig skönhet. Känd för sina vackra stränder, rika kulturhistoria och avkopplande atmosfär, är Honolulu en drömdestination för många.

Waikiki Beach är en av stadens mest ikoniska platser, en glittrande sträcka av vit sand och turkos vatten, kantad av palmträd och lyxhotell. Här kan besökare njuta av solbadande, surfing och andra vattenaktiviteter, eller bara koppla av och njuta av den fantastiska utsikten över Stilla havet.

För de som är intresserade av kultur erbjuder Honolulu en rik insikt i Hawaiis historia och traditioner. Iolani Palace, det enda kungliga palatset i USA, och Bishop Museum, med sin omfattande samling av polynesisk konst och artefakter, är viktiga stopp för den som vill förstå regionens arv.

Diamond Head Crater, en utdöd vulkan som reser sig över staden, erbjuder en populär vandringsled som leder till en av de mest spektakulära utsikterna över Honolulu. Denna vandring är en favorit bland både lokalbefolkningen och turister.

Stadens matkultur är en smakrik resa med influenser från både asiatiska och polynesiska kök. Från lyxiga restauranger till lokala matstånd, är maten i Honolulu en fest för smaklökarna.

Förutom dess stränder och kulturella platser, är Honolulu också porten till andra underverk på Oahu, såsom den historiska Pearl Harbor, den vackra North Shore, och den frodiga Koolau-bergskedjan.

Honolulu är en stad som erbjuder en unik blandning av avkoppling, äventyr och kulturell rikedom, vilket gör det till en oförglömlig destination för alla typer av resenärer.

Följande ingår i resan:

Paketresa – Honolulu

Flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn (tillägg)
Flygskatter och avgifter
Måltider på atlantflyget
Ett incheckat bagage/person på flyget
Sju nätters boende i del i dubbelrum på turistklasshotell i Honolulu
Lokala skatter på hotell

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.