storstadsresor

Miami Beach Startpaket

Pris från ca 8 530:-/person

2 Nätter

Miami Beach, USA

Miami, belägen i södra Florida, är en livlig stad känd för sina solkyssta stränder, dynamiska kulturella scener och pulserande nattliv. Denna stad erbjuder en unik blandning av amerikansk och karibisk kultur, och är en perfekt destination för både avkoppling och äventyr.

South Beach är hjärtat av Miamis strandliv, känt för sin pittoreska Art Deco-arkitektur, trendiga nattklubbar och kristallklart vatten. Ocean Drive, en av de mest berömda gatorna i området, är full av restauranger, barer och kaféer, vilket gör den till en perfekt plats för att njuta av det lokala folklivet och den vackra utsikten.

Miami är också hem för en blomstrande konst- och kulturscen. Wynwood Walls, ett distrikt känt för sina färgstarka gatukonstmålningar, och Miami Design District, med sina lyxiga butiker och konstgallerier, är måsten för konstälskare.

Staden erbjuder en mångsidig kulinarisk upplevelse, med en smak av allt från autentiska kubanska rätter till högklassiga internationella kök. Little Havana är kärnan i Miamis kubanska gemenskap, där du kan njuta av traditionell kubansk mat, livemusik och den berömda kubanska kaffekulturen.

Miami är inte bara känd för sin strand och kultur, utan också för sina natursköna parker och utomhusaktiviteter. Everglades National Park, en kort bilresa från staden, erbjuder unika möjligheter att utforska vildmarken och se vilda alligatorer.

Med sin kombination av avslappnad strandkultur, rika kulturella traditioner och livliga nöjen är Miami en stad som erbjuder något för alla. Oavsett om du letar efter en lugn dag vid havet, en konstnärlig utforskning eller en natt full av dans och musik, är Miami platsen att vara.

Följande ingår i resan:

Flyg t/r från Skandinavien.
Flygskatter och avgifter.
Måltider på atlantflyget.
Ett incheckat bagage/person på flyget.
2 nätters boende i del i dubbelrum på mellanklasshotell i Miami Beach.
Lokala skatter på hotell.
Prisförslaget avser utresa 1/10 2023–15/7 2024 från Stockholm eller Göteborg, Köpenhamn tillägg 1 170:-/person.

De flesta flyg- och hotellpriser är dynamiska varför de ändras kontinuerligt. Hotellen har både säsongstillägg och datum med högre efterfrågan, detta innebär att priset är att se som cirkapris. Fråga oss alltid för rätt flyg- och hotellpris.

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.