storstadsresor

Kalifornien

37935

10 Nätter

Kalifornien, USA

Kalifornien, ofta känd som ”Golden State”, är en plats med otrolig mångfald och skönhet. Från de brusande vågorna vid dess legendariska kustlinjer till de majestätiska bergen och de frodiga vinregionerna, erbjuder Kalifornien en uppsjö av landskap och upplevelser. Börja ditt äventyr i Los Angeles, en stad känd för sin filmindustri, glittrande kändiskultur och ikoniska stränder som Venice Beach och Malibu. Hollywoods Walk of Fame och Universal Studios erbjuder en inblick i filmvärldens glamorösa liv.

San Francisco är en annan juvel i Kaliforniens krona, känd för sin ikoniska Golden Gate Bridge, branta kullar och eklektiska stadsdelar som Chinatown och Haight-Ashbury. En färjetur till Alcatraz Island ger en fascinerande historielektion.

Naturälskare kommer att skatta sig lyckliga i Yosemite National Park, med dess imponerande vattenfall och vandringsleder. Sequoia och Kings Canyon National Parks är hem till några av världens största träd och erbjuder en verkligt majestätisk syn.

Kaliforniens vinregioner, som Napa Valley och Sonoma, är världsberömda för sin högkvalitativa vinproduktion. Ett besök här erbjuder idylliska landskap och utsökta vinprovningar.

Kalifornien är också hem för innovativa städer som Silicon Valley, hjärtat av den globala teknikindustrin. Här finns några av världens mest framstående teknikföretag och startup-hubbar.

Från dess livliga storstäder till lugna natursköna platser, är Kalifornien ett land av kontraster som lockar resenärer med sin unika blandning av kultur, natur och innovation.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.