storstadsresor

Dubai

Från 17.800:- person del i dubbelrum under Maj- Juni 2024

8 Nätter

Dubai, Arabemiraten

Dubai, en av de mest snabbväxande städerna i världen, är en metropol som står för innovation, lyx och arkitektonisk storhet. Belägen i Förenade Arabemiraten, kombinerar denna stad futuristiska skyskrapor och lyxiga resorts med rika kulturella traditioner.

Burj Khalifa, världens högsta byggnad, dominerar Dubais skyline och erbjuder en fantastisk utsikt över staden från dess observationsdäck. I närheten ligger Dubai Mall, ett av världens största shoppingcenter, med hundratals butiker, restauranger och underhållningsalternativ, inklusive ett gigantiskt akvarium och en inomhus skridskobana.

Dubai är också känt för sitt spektakulära Palm Jumeirah, en konstgjord ö i form av en palm, som är hem för lyxiga hotell och privata stränder. Inte långt ifrån ligger Burj Al Arab, ett av världens mest exklusiva hotell, känt för sin segelliknande struktur och överdådiga inredning.

Staden bjuder på en rik kulturell sida med platser som Al Fahidi-historiska kvarteret, där man kan uppleva Dubais historiska rötter, och Dubai Creek, där traditionella dhow-båtar fortfarande seglar.

För äventyrssökare erbjuder öknen runt Dubai spännande aktiviteter som sandboarding, ökensafari och kamelridning. På kvällen kan man njuta av en middag under stjärnorna i öknen, en unik upplevelse som kombinerar traditionell arabisk gästfrihet och kultur.

Dubai är en stad av kontraster, där tradition möter modernitet, och där varje hörn av staden erbjuder en ny och spännande upplevelse. Det är en destination som fortsätter att förvåna och inspirera besökare från hela världen.

Följande ingår i resan:

Flyg Stockholm med Emirates
Boende i Dubai Marina
JW Marriott
Del i Deluxe rum
Frukost

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.