storstadsresor

Shoppingresa London

Pris från 7795:- / Person under Mars 2024

5 Nätter

London, England

London, Storbritanniens pulserande huvudstad, är en stad som förenar historisk prakt med modern dynamik. Känd för sina ikoniska landmärken, kulturella skatter och livliga gator, är London en stad som erbjuder en oändlig upptäcktsresa för varje besökare.

Buckingham Palace, Tower of London och Houses of Parliament inklusive Big Ben är några av de mest kända sevärdheterna. En promenad längs Themsen avslöjar en spektakulär utsikt över staden, inklusive det berömda London Eye.

London är också känt för sin rika teater- och musikscen. West End-teatrarna erbjuder världsklassiga föreställningar, och staden är en smältdegel för musikgenrer, från klassiskt till modern pop.

Stadens museer, som British Museum och Tate Modern, är några av de bästa i världen och erbjuder gratis inträde till deras permanenta utställningar. Här kan man fördjupa sig i allt från forntida artefakter till samtida konst.

För shoppingälskare är Oxford Street och Covent Garden paradis, med en blandning av klassiska varuhus och trendiga butiker. Camden Market och Portobello Road erbjuder en mer eklektisk shoppingupplevelse med vintagefynd och unika hantverk.

Gastronomi i London är lika mångsidig som dess befolkning, med ett överflöd av mat från hela världen. Från gourmetrestauranger till historiska pubar och livliga gatukök, finns det något för alla smaker.

London är inte bara en historisk stad, utan också en plats för innovation och framtiden. Det är en stad där tradition möter modernitet, och där varje gata och gränd har sin egen berättelse att berätta.

Följande ingår i resan:

Reseinformation

Ingår

Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · utflykter enligt program · reseledare

Tillägg

Enkelrum från 2 795:- · city rum från 1 795:- per rum · entréer och biljetter för lokaltrafik · Tillvalsutflykt ABBA Voyage

Valuta

Brittiska pund

Speciellt

På vissa avresor gör vi stadsrundturen i London efter frukost dag 2. Observerar att 3-bäddsrummet på hotellet är en 140cm säng och en extrasäng. På avgång London Chelsea Flower Show går det inte att köpa till ABBA Voyage biljetter.

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.