storstadsresor

Paris

Pris frrån. 8.936 :- under 26 Mars 2024

4 – 5 Nätter

Paris, Frankrike

Paris, ofta känd som ”Staden av Ljus”, är en av världens mest ikoniska och romantiska städer. Känd för sin rika historia, banbrytande konst, mode och gastronomi, erbjuder Paris en oöverträffad upplevelse för varje besökare.

Eiffeltornet, triumfbågen och Notre-Dame-katedralen är några av de mest ikoniska sevärdheterna som definierar stadens skyline. En promenad längs Seinefloden erbjuder en betagande utsikt över dessa landmärken, särskilt i skymningen när staden lyser upp.

Louvre, världens största konstmuseum, är hem för tusentals verk inklusive Mona Lisa och Venus de Milo. Orsaymuseet och Centre Pompidou är också viktiga kulturella platser som erbjuder en inblick i modern och samtida konst.

Paris är även känd som modevärldens huvudstad, och dess eleganta boulevarder som Champs-Élysées är fyllda med designerbutiker och lyxiga varuhus som Galeries Lafayette. Varje stadsdel, från det bohemiska Montmartre till det trendiga Le Marais, har sin egen unika karaktär och charm.

Den franska matkulturen i Paris är en upplevelse i sig, med ett överflöd av gourmetrestauranger, charmiga bistros och mysiga kaféer. Från klassiska franska rätter till internationell gastronomi, erbjuder stadens kulinariska scen en smakupplevelse för alla sinnen.

Paris är inte bara en stad att besöka; det är en stad att uppleva och bli förälskad i. Dess gator, parker och caféer är laddade med historia, konst och romantik, vilket gör varje besök till en oförglömlig upplevelse.

Följande ingår i resan:

Reseinformation

Ingår

Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 1 middag · utflykter enligt program · reseledare

Tillägg

Enkelrum från 2 475:- · tillvalsutflykter · biljetter för lokaltrafik

Valuta

Euro

Speciellt

OBS! Ni som reser från Linköping, Umeå, Luleå kommer att missa den guidade turen på ankomstdagen på grund av att flygen landar för sent. Inget annat på resan utgår. Avresan i samband med Alla Hjärtans Dag är en 4-dagarsresa. På avresorna mellan 21/5 – 11/6 samt 1/10 bor vi på Hotel Paris La Fayette

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.