kryssning

Medelhavet

12359

7 Nätter

Barcelona, Spanien

Påbörja en oförglömlig 7-nätters Medelhavskryssning från Barcelona med det innovativa MSC World Europa. Denna resa tar dig till några av Europas mest charmiga hamnar, där varje anhalt är en unik upplevelse.

Först anländer du till Marseille, en stad som bjuder på en perfekt mix av historiska landmärken och modern kultur. Därefter navigerar MSC World Europa till Genoa, en historisk hamnstad känd för sin fascinerande arkitektur och smala gränder som leder till oväntade torg.

Naples är nästa stopp, där du kan utforska dess rika historia och njuta av utsökta kulinariska upplevelser. Staden är en port till magnifika sevärdheter som Vesuvius och Amalfikusten. Efteråt seglar du mot Messina, en stad som erbjuder en blend av Siciliens kulturella och historiska skatter.

Ditt sista stopp är Valletta, Maltas stolta huvudstad, med dess imponerande befästningar och rika historia. Denna UNESCO-listade stad är en tidskapsel av Europas förflutna.

Ombord på MSC World Europa kan du njuta av lyxiga faciliteter, gastronomiska mästerverk och underhållning. Med sin miljövänliga drift och banbrytande design, erbjuder detta fartyg en resa som inte bara är njutbar utan också ansvarsfull.

Din resa avslutas där den började, i den livliga staden Barcelona, efter en vecka fylld med nya upptäckter och minnesvärda upplevelser i Medelhavets pärlor.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.