exotiska-resor

Resa till Maldiverna

17.000kr

Maldiverna, Sydasien

Välkommen till Maldiverna, paradisets kronjuvel i Indiska oceanen, där varje ö är en pärla omgiven av turkosblått vatten och vita, mjuka stränder.

Maldiverna, känt för sina otroliga korallatoller och mångfärgade marina liv, erbjuder inte bara en vacker kuliss utan även en palett av möjligheter för din drömsemester.
Välj att börja din resa med en vistelse på ett av de exklusiva boutique-hotellen, där varje bungalow eller villa är en privat oas av romantik och elegans.

Dyk ner i det kristallklara vattnet för att utforska den undervattensvärlden och upplev den färgsprakande skönheten av Maldivernas korallrev.
När du är redo att höja din resa till en ny nivå, kan du välja att checka in på en av de lyxiga resorterna som kantar de turkosa lagunerna. Här möts du av exklusiv service och en atmosfär av avskild lyx som gör varje ögonblick minnesvärt.
Maldiverna erbjuder en unik möjlighet att skapa din egen perfekta kombination av en intim reträtt och en överväldigande lyxupplevelse.

Njut av att vakna upp till soluppgången över det indigo blå havet i ditt privata bungalow och avsluta dagen med en romantisk middag vid strandkanten på en av de prisbelönta resorterna. Så, låt Maldiverna vara ditt val för en semester där möjligheterna att förena det pittoreska och det lyxiga är lika oändliga som horisonten över de avlägsna atollerna.

Skräddarsy din resa för att omfamna den fantastiska skönheten av den ultimata lyxen på de mest exklusiva resorterna.

Maldiverna väntar på att överträffa dina förväntningar och ge dig en resa till det mest extraordinära paradiset.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.