kryssning

Medelhavet

10609

7, Nätter

Barcelona, Spanien

Följ med på en 7-nätters kryssning i Medelhavet med MSC Seaview, en resa som börjar och slutar i den vackra staden Barcelona. Denna resa tar dig till några av Medelhavets mest förtrollande destinationer, var och en med sin egen unika charm och skönhet.

Ditt första stopp är Cannes, en glittrande juvel på den franska rivieran, känd för sin internationella filmfestival och de vackra sandstränderna. Efter Cannes fortsätter resan till Genoa, en stad rik på historia och kultur, där du kan utforska medeltida arkitektur och njuta av äkta italiensk mat.

La Spezia, porten till de förtjusande Cinque Terre byarna, är nästa anhalt. Här kan du uppleva den spektakulära italienska kusten och utforska de pittoreska byarna som klamrar sig fast vid klipporna. Sedan reser du vidare till Civitavecchia, oftast använd som utgångspunkt för utflykter till det historiska Rom.

Ditt sista stopp innan du återvänder till Barcelona är Palma de Mallorca, en stad som erbjuder en härlig blandning av historiska sevärdheter och moderna bekvämligheter, omgiven av fantastiska landskap och kristallklart vatten.

Ombord på MSC Seaview kommer du att njuta av en kryssningsupplevelse som är lika spektakulär som destinationerna du besöker. Med dess fokus på att förbinda dig med havet, fantastiska faciliteter och en mängd underhållningsalternativ, är varje dag ombord en ny möjlighet att skapa oförglömliga minnen.

Din resa genom Medelhavet med MSC Seaview lovar att bli en unik blandning av kulturella upptäckter, avkoppling och äventyr.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.