exotiska-resor

Boutiqueresa till Mauritius

17.000kr

Mauritius, Östafrika

Upptäck Mauritius, den förtrollande juvelen i Indiska oceanen, där möjligheterna för en drömlik semester är lika oändliga som de turkosblåa havens horisont.
På denna idylliska ö möts paradisiska stränder och kulturella skatter för att skapa en resa som är lika unik som varje våg som kysser kusten.

Mauritius lockar inte bara med sina orörda stränder och kristallklara vatten, utan erbjuder även en varierad palett av boendealternativ. Från exklusiva boutique-hotell, där varje detalj är en konstnärlig skapelse, till lyxiga resorter som omfamnar ön med en atmosfär av sofistikerad elegans.

Här kan du skräddarsy din drömresa genom att kombinera charmiga boutique-hotell, där personlig service och unika atmosfärer regerar, med lyxiga resorts som sätter standarden för avslappnad glamour. Oavsett om du föredrar intima reträtter eller magnifika lyxdestinationer, ger Mauritius dig friheten att skapa en semester som speglar dina önskningar.
Så, låt Mauritius bli din plats för en perfekt balans mellan exklusivitet och avslappning.

Denna pärla i Indiska oceanen inbjuder dig att förena det bästa av två världar – det pittoreska och det lyxiga.

Upptäck den unika skönheten i boutique-hotellens små detaljer och samtidigt upplev komforten och servicen på de mest exklusiva lyxresorterna.
På Mauritius är valet ditt och möjligheterna är lika fantastiska som solnedgångarna över de azurblå vattnen.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.