gruppresor

Konferensresa på Sicilien

17.000kr

Sicilien, Italien

Sicilien, en pärla i Medelhavet, erbjuder en förtrollande miljö för en konferens där arbete integreras med kreativitet och inspirerande upplevelser.

Med sina dramatiska landskap, antika kulturarv och kulinariska rikedomar är Sicilien en idealisk destination för en konferensresa bortom det vanliga.

Ön, med sina historiska städer och spektakulära kustlinjer, skapar en unik atmosfär för möten och samarbete. Efter en produktiv konferensdag kan deltagarna promenera genom de trånga gränderna i städerna som Palermo eller Taormina, utforska forntida tempel som Valle dei Templi eller koppla av vid de gyllene stränderna.

För att stärka teamkänslan kan man ordna spännande aktiviteter som en vulkanvandring på Etna, en båttur runt de Eoliska öarna eller en teambuilding-session inspirerad av siciliansk konst och kultur. För en autentisk upplevelse kan man också inkludera ett besök på en lokal vingård för vinprovning och en guidad rundtur i vinodlingen.

Varför en konferensresa till Sicilien?

Sicilien, med sitt rika arv och varierade landskap, erbjuder en perfekt plats för en konferens som förenar affärsmöten med en touch av det extraordinära. Ön har moderna konferensanläggningar, som Palazzo dei Normanni i Palermo, samt möjligheter att utforska områden som den antika staden Siracusa. För en annorlunda konferensupplevelse, överväg ”Culture and Cuisine” – en kombination av konferensaktiviteter och en guidad tur genom de historiska och kulinariska höjdpunkterna på ön.

För boendealternativ kan man välja att bo i centrala Palermo eller det pittoreska Taormina för en autentisk siciliansk atmosfär.

För att göra konferensen ännu mer minnesvärd, inkludera aktiviteter som en båttur till Isola Bella, en siciliansk matlagningskurs med lokala kockar och avsluta dagen med att njuta av det lokala köket på en traditionell trattoria.

Med Reseprofilen.se blir er konferensresa till Sicilien unik Valet av Sicilien som er konferensdestination är en resa genom historia, kultur och gastronomi.

Vi skräddarsyr ert program med inspirerande aktiviteter, från vulkanäventyr till kulturella utflykter, för att skapa en minnesvärd och produktiv

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.