gruppresor

Konferensresa i Palma

17.000kr

Palma de Mallorca, Spanien

I Palma, huvudstaden på den soliga ön Mallorca, möts antika charm och modern livsstil på ett förtrollande sätt. Med sina historiska monument, pulserande kulturscener och pittoreska stränder ger Palma en perfekt kuliss för en minnesvärd konferensupplevelse.

Palmas fantastiska klimat och närhet till Medelhavet skapar en unik atmosfär för både arbete och avkoppling. Efter en produktiv konferensdag kan deltagarna njuta av en avkopplande promenad genom de smala gränderna i Gamla Stan eller koppla av på någon av stadens vackra stränder. För att stärka teamkänslan kan man ordna roliga aktiviteter som vattensporter vid Playa de Palma eller en guidad cykeltur genom den pittoreska landsbygden.

Alternativt kan man utforska de lokala vingårdarna och uppleva det utsökta baleariska köket.

Varför en konferensresa till Palma?

Palma erbjuder en perfekt kombination av arbete och nöje i en avslappnad och inspirerande miljö.
Upptäck stadens historiska sevärdheter som katedralen La Seu och det kungliga slottet Almudaina, eller delta i en konferens på en av de moderna mötesplatserna med utsikt över Medelhavet. För en annorlunda konferensupplevelse, överväg ”Sea and Summit” – en kombination av konferensaktiviteter och en utflykt till de imponerande Tramuntana-bergen.
För boendealternativ utanför stadens puls, utforska charmiga kustsamhällen som Port de Sóller eller välj en lantlig tillflyktsort för att främja kreativitet och gruppsammanhållning.

För att göra konferensen ännu mer minnesvärd, inkludera aktiviteter som en guidad stadsvandring i Palmas historiska kvarter, vattenaktiviteter i Medelhavet, och avsluta dagen med att njuta av lokala specialiteter på en traditionell mallorkinsk taverna.

Med Reseprofilen.se blir er konferensresa till Palma unik Att välja Palma för er konferensresa är att välja en destination där arbete smälter samman med avkoppling och kreativitet.

Vi på Reseprofilen.se kan skräddarsy ert program med spännande aktiviteter, från en kreativ workshop på stranden till en guidad tur genom de historiska delarna av staden.

Upplev den lokala kulturen genom en matlagningskurs med traditionella mallorkinska rätter eller genom att delta i en spännande stadssafari.

Er konferensresa blir inte bara en möjlighet att arbeta produktivt utan också en chans att utforska och njuta av allt det underbara som Palma och Mallorca har att erbjuda.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.