gruppresor

Konferensresa i Krakow

17.000kr

Kraków, Polen

Krakow, en stad fylld av medeltida charm och konstnärlig atmosfär, är den perfekta destinationen för en konferens där arbete kombineras med historiska och kulturella upplevelser.
Med sina vackra torg, historiska byggnader och en pulserande kreativ scen erbjuder Krakow en inspirerande miljö för produktiva möten.

Staden, som har överlevt århundraden av historia, erbjuder unika mötesplatser och möjligheter till teambyggande.
Efter en dag av konferenser kan deltagarna utforska den medeltida gamla staden, besöka det imponerande Wawel-slottet eller koppla av i Planty, stadens gröna bälte av parker och trädgårdar.

För att stärka teamkänslan kan man ordna spännande aktiviteter som en utflykt till det pittoreska Zakopane-området för vandring och teambuilding, eller en guidad tur genom Kazimierz, den judiska stadsdelen med dess rika kulturarv.
Alternativt kan man delta i en traditionell polsk matlagningskurs för en smakfull upplevelse.

Varför en konferensresa till Krakow?

Krakow, med sin bevarade historiska arkitektur och moderna kreativitet, erbjuder en perfekt plats för att kombinera arbete och nöje. För boendealternativ kan man välja att stanna i det charmiga Kazimierz-området eller det centrala gamla staden för en autentisk Krakow-upplevelse.

För att göra konferensen ännu mer minnesvärd, inkludera aktiviteter som en båttur på Wisła-floden, en ölprovning med polska hantverksöl och avsluta dagen med att njuta av den traditionella polska köket på en mysig restaurang.

Med Reseprofilen.se blir er konferensresa till Krakow unik Valet av Krakow som er konferensdestination är en resa genom tiden, kulturen och innovationen.

Reseprofilen.se skräddarsyr ert program med inspirerande aktiviteter, från historiska turer till kreativa workshops, för att skapa en minnesvärd och produktiv konferensupplevelse.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.