gruppresor

Konferensresa i Desenzano

17.000kr

Desenzano, Italien

Desenzano del Garda, en pärla vid Gardasjön, erbjuder en idyllisk miljö för en konferens där arbete smälter samman med avkoppling och kreativitet.
Med sitt pittoreska läge, historiska sevärdheter och närhet till vingårdar är Desenzano en idealisk destination för en minnesvärd konferensupplevelse.

Staden, med sin charmiga hamn och vackra torg, skapar en unik atmosfär för möten och evenemang. Efter en produktiv konferensdag kan deltagarna promenera längs den vackra strandpromenaden, utforska det historiska slottet eller koppla av vid en av de många kaféerna med sjöutsikt. För att stärka teamkänslan kan man arrangera spännande aktiviteter som en båttur på Gardasjön, en cykeltur genom de pittoreska gatorna eller en teambuilding-aktivitet på någon av stadens vackra stränder. För en autentisk upplevelse kan man också inkludera en besök på en lokal vingård för vinprovning och en guidad rundtur i vinodlingen.

Varför en konferensresa till Desenzano?

Desenzano, med sitt avslappnade tempo och vackra omgivningar, erbjuder en perfekt plats för en konferens som kombinerar arbete och nöje. Staden har moderna konferensfaciliteter, samt möjligheter att utforska omgivande pärlor som Sirmione. För en annorlunda konferensupplevelse, överväg ”Lake and Vineyards” – en kombination av konferensaktiviteter och en guidad tur genom de lokala vingårdarna. För boendealternativ kan man välja att stanna i centrala Desenzano eller det charmiga Sirmione för en avkopplande atmosfär vid sjön.

För att göra konferensen ännu mer minnesvärd, inkludera aktiviteter som en båttur till Sirmione med besök på Scaliger-slottet, en vinprovning i Valpolicella-regionen och avsluta dagen med att njuta av det lokala köket på en sjöutsiktsrestaurang.

Med Reseprofilen.se blir er konferensresa till Desenzano unik Valet av Desenzano som er konferensdestination är en resa genom skönhet, kultur och kulinariska upplevelser.

Reseprofilen.se skräddarsyr ert program med inspirerande aktiviteter, från vingårdsturer till avkopplande båtturer på Gardasjön, för att skapa en minnesvärd och produktiv konferensupplevelse.

Er konferensresa blir inte bara en plats för affärsframgång utan också en möjlighet att njuta av det bästa som Gardasjön har att erbjuda.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.