gruppresor

Konferensresa i Berlin

17.000kr

Berlin, Tyskland

Berlin, en stad som andas historia och innovation, erbjuder en enastående plats för en konferens som kombinerar arbete och upplevelser.
Med sin konstnärliga atmosfär, arkitektoniska mångfald och pulserande energi är Berlin en destination som sätter kreativiteten i förgrunden.

Staden, som har återuppstått från delningens tid, bjuder på en unik blandning av historiska landmärken och moderna mötesplatser. Efter en produktiv dag med konferenser kan deltagarna uppleva stadens konstscen, besöka det ikoniska Brandenburger Tor eller utforska de kreativa kvarteren som Kreuzberg och Friedrichshain. För att stärka teamkänslan kan man ordna spännande aktiviteter som en cykeltur längs Berlinmuren eller en street art-workshop inspirerad av stadens konstnärliga själ.
Alternativt kan man ta del av den pulserande nattlivsscenen eller utforska de gröna oaserna som Tiergarten för en avkopplande stund.

Varför en konferensresa till Berlin? Berlin är mer än bara Tysklands huvudstad; det är en levande metropol där historia och nutid möts på ett fascinerande sätt. Staden erbjuder moderna konferensanläggningar, som Estrel Berlin, samt unika platser som Kraftwerk Berlin för kreativa möten och innovation.

För att göra konferensen ännu mer minnesvärd, inkludera aktiviteter som en stadssafari med fokus på Berlins historia, besök på innovativa techhubbar,
och avsluta dagen med att njuta av den lokala gastronomin på en traditionell tysk biergarten.

Med Reseprofilen.se blir er konferensresa till Berlin unik Valet av Berlin som er konferensdestination är en resa genom historien, kulturen och innovationen.
Vi skräddarsyr ert program med inspirerande aktiviteter, från konst- och arkitekturturer till gastronomiska äventyr på de trendigaste restaurangerna i staden.

Upplev Berlin som en lokalinvånare genom att delta i en ölstuga, upptäck stadens grönare sidor genom en trädgårdstur, eller ta teamet på en Trabi Safari ett spännande sätt att upptäcka Berlin i dessa färgglada Trabanter.

Er konferensresa blir inte bara en plats för produktiva möten utan också en möjlighet att fördjupa er i Berlin’s unika atmosfär och dynamik.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.