gruppresor

Konferensresa i Barcelona

17.000kr

Barcelona, Spanien

I Barcelona, en stad där en tusenårig historia smälter samman med dagens modernitet, hittar man det senaste inom arkitektur, mode och design.
Den katalanska huvudstaden är känd som en av de mest pulserande metropolerna i Europa.

Barcelonas unika läge nära stranden ger staden en speciell karaktär. Här kan man till exempel delta i konferenser under dagen och sedan, när staden tar sin eftermiddagspaus, följa med lokalbefolkningen till stranden som ligger i hjärtat av staden.

Ett roligt sätt att stärka teamkänslan kan vara att ordna en beachvolleybollturnering med arbetskamraterna. Ett annat lockande alternativ är att ta en promenad bland pittoreska vingårdar och, likt Plura och hans vänner, uppleva det rika katalanska köket.
Varför konferensresa till Barcelona?

Barcelona är verkligen en stad som få kan motstå, en perfekt blandning av semesterkänsla och arbetsliv med en livlig atmosfär. Stadens charm ligger i dess oändliga möjligheter.
Varför inte prova en unik guidning av en lokalperson, utforska staden på cykel eller kombinera vandring, vinprovning och lunch under era konferenser?

För en annorlunda konferensupplevelse, prova ”Walk and Talk” – en konferens på språng.
Om ni föredrar att bo utanför stadens hjärta, finns det två fantastiska alternativ. Sitges, bara en halvtimme bort, erbjuder en mer avslappnad atmosfär med sitt vackra läge vid havet.
Alternativt kan ni välja att bo på en lantgård i vinregionen Penedès, vilket är en idealisk plats för kreativa möten och för att stärka gruppsammanhållningen.

För att göra konferensen ännu mer minnesvärd, kombinera den med en stadsvandring i Barcelonas pittoreska kvarter, cykelturer med en lokal guide, sandkonst på stranden, och avsluta med att njuta av det utsökta katalanska köket.

Med Reseprofilen.se blir er konferensresa till Barcelona unik Det är svårt att inte gilla Barcelona och förutom givande och bra konferens så behöver ni också uppleva och känna att ni är i Barcelona och inte bara i ett konferensrum förstås.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.