exotiska-resor

Klassiska Costa Rica

17.000kr

Costa Rica, Centralamerika

Välkommen till Costa Rica, den gröna pärlan i Centralamerika, där varje del av detta ekologiska paradis erbjuder en unik upplevelse.

Utforska landets rika biologiska mångfald och naturliga skönhet genom att resa runt och kombinera vistelser på charmiga boutique-hotell med äventyr i naturen och komfort på exklusiva eco-resorts.

Costa Rica, känt för sina regnskogar, vulkaner och vackra stränder, ger dig möjlighet att skapa en resa som både kittlar äventyrslusten och bjuder in till avkoppling.
Börja i den pulserande huvudstaden San José och låt sedan resan ta dig genom landets olika regioner där varje destination erbjuder sina egna unika sevärdheter och aktiviteter.

Hoppa mellan de frodiga regnskogarna i Arenal och Monteverde, där du kan utforska de hängande broarna och få en inblick i de rika ekosystemen. När du är redo för en dos äventyr, ge dig ut på vulkanvandringar eller zip-lining i de gröna canopys.

Fortsätt resan till den vackra Nicoyahalvön och koppla av på de orörda stränderna.
Här kan du kombinera sol och sand med surfsessioner och avkopplande vandringar längs kusten.
Costa Ricas kuststräcka erbjuder också fantastiskt snorkling och dykning i det klara, turkosa vattnet.

För en autentisk smak av det lokala livet, stanna till i små byar som Puerto Viejo och upplev den avslappnade karibiska atmosfären. Njut av färgglada marknader, lokala rätter och reggaerytmer innan du fortsätter resan till Tortuguero, där sköldpaddorna kommer för att lägga sina ägg på stranden under rätt säsong. När det är dags att koppla av i lyx och bekvämlighet, checka in på något av Costa Ricas exklusiva eco-resorts. Här kan du uppleva överdådig komfort samtidigt som du gör en insats för hållbarhet och naturskydd.

Så låt Costa Rica bli din destination för en resa runt där varje etapp är en möjlighet att fördjupa dig i naturens under och kulturens rikedom. Skräddarsy din resa för att omfamna det äventyrliga och det avkopplande, det naturliga och det lyxiga.

Costa Rica väntar på att ta dig med på en resa full av upptäckter och oförglömliga ögonblick.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.