kryssning

Karibien & Antillerna

12361

7 Nätter

Miami, USA

Stig ombord på MSC Seascape för en 7-nätters kryssning från Miami, en resa som tar dig till några av Karibiens mest förtrollande och solkyssta destinationer. Denna resa erbjuder en perfekt blandning av äventyr, kultur och avkoppling i några av världens mest eftertraktade tropiska paradis.

Ditt första stopp är Ocho Rios på Jamaica, en livlig stad känd för sina fantastiska vattenfall och frodiga landskap. Här kan du utforska Dunn’s River Falls, eller bara njuta av den avslappnade karibiska atmosfären på en av de många stränderna. Nästa destination är George Town på Caymanöarna, en plats med kristallklart vatten och korallrev som är perfekta för snorkling och dykning. Utforska stadens butiker och restauranger, eller njut av den lugna skönheten på en av de lokala stränderna.

Därefter seglar MSC Seascape till Cozumel i Mexiko, en ö känd för sina fantastiska dykplatser och rika mayakultur. Här kan du dyka i de världsberömda korallreven, utforska mayaruiner, eller bara slappna av på de vita sandstränderna.

Ditt sista stopp innan återresa till Miami är Nassau på Bahamas. Nassau bjuder på en färgglad blandning av kolonialhistoria och modern karibisk kultur. Besök de historiska fort, provsmaka lokal mat och dryck, eller ta det lugnt på en av de idylliska stränderna.

Ombord på MSC Seascape får du uppleva förstklassig komfort och underhållning, från lyxiga spa-anläggningar till utsökta matupplevelser. Denna kryssning lovar en oförglömlig resa genom Karibiens hjärta, där varje destination erbjuder sin egen unika charm och karaktär.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.