kryssning

Karibien & Antillerna

7533

7 Nätter

Miami, USA

Ge dig iväg på en fängslande 7-nätters kryssning i Karibien ombord på MSC Seascape, där du både startar och avslutar i den dynamiska staden Miami. Denna resa är en idealisk kombination av äventyr, kulturella utflykter och paradisiska landskap.

Ditt första stopp är Puerto Plata, en pärla i Dominikanska republiken. Här kan du upptäcka stadens historiska charm, vandra genom dess pittoreska gator eller koppla av på dess stränder med mjuk sand. Puerto Plata bjuder också på fantastiska möjligheter till äventyr såsom ziplining eller att utforska natursköna vattenfall.

Sedan fortsätter du till San Juan, Puerto Ricos pulserande huvudstad. Denna historiskt rika stad är en smältdegel av kulturer och erbjuder en unik upplevelse med sina välbevarade spanska kolonialbyggnader, livliga marknader och exotiska maträtter. Missa inte att utforska det historiska området Gamla San Juan.

Därefter når du Charlotte Amalie på St. Thomas, en av Karibiens mest älskade destinationer. Känd för sin fantastiska naturskönhet och sina lyxiga shoppingalternativ, är det den perfekta platsen för att njuta av solen och havet. Ta en dyktur för att uppleva öns undersköna korallrev eller bara slappna av på en av dess många stränder.

Ombord på MSC Seascape får du en extraordinär kryssningsupplevelse med lyxiga faciliteter, utsökta matupplevelser och ett brett utbud av underhållning. Denna kryssning är den ultimata blandningen av avkoppling och äventyr, vilket gör den till en perfekt semester för alla som söker en oförglömlig resa i Karibien.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.