kryssning

Karibien & Antillerna

12831

11 Nätter

New York, USA

Ge dig ut på en 11-nätters drömresa i Karibien ombord på MSC Meraviglia, där du börjar och avslutar i den pulserande metropolen New York. Denna kryssning tar dig med på en otrolig resa till några av Karibiens mest förtrollande och kulturellt rika destinationer.

Ditt första stopp är Puerto Plata i Dominikanska republiken. Här kan du uppleva den livliga kulturen, utforska historiska platser, eller njuta av solen på de gyllene stränderna. Det är en perfekt plats att börja din karibiska äventyrsresa.

Nästa anhalt är San Juan i Puerto Rico, en stad som bjuder på en fascinerande blandning av spanskt kolonialarv och moderna bekvämligheter. Utforska de kullerstensbelagda gatorna och de färgglada byggnaderna i Gamla San Juan, eller njut av stadens livliga nattliv och gastronomi.

Sedan seglar du vidare till Charlotte Amalie på St. Thomas, en destination känd för sin vackra hamn och shoppingmöjligheter. Här kan du dyka i kristallklara vatten eller bara koppla av på någon av öns många pittoreska stränder.

Philipsburg på St. Maarten är nästa på listan, en charmig stad där du kan utforska både den nederländska och den franska sidan av ön. Njut av den unika kulturen, de vackra stränderna och de spännande vattensporterna som erbjuds.

Ditt sista stopp är St. John’s på Antigua, en ö känd för sina 365 stränder – en för varje dag på året. Utforska de lokala marknaderna, njut av öns naturskönhet, och upplev den genuina karibiska gästfriheten.

Tillbaka ombord på MSC Meraviglia väntar en värld av komfort och underhållning. Njut av utsökta middagar, avkopplande spa-behandlingar, och en mängd aktiviteter för alla åldrar. Denna kryssning erbjuder en perfekt mix av äventyr, kultur, och avkoppling, och tar dig genom några av de mest pittoreska och intressanta platserna i Karibien.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.