exotiska-resor

Gyllene triangeln på Sri Lanka

17.000kr

Sri Lanka, Sydasien

Välkommen till Sri Lanka – en sagolik pärla i Indiska oceanen, där varje hörn av denna magiska ö berättar en historia av rikedom, kultur och orörda skatter.

Resan till Sri Lanka är som att öppna en bok fylld med äventyr, där varje kapitel avslöjar en ny fascinerande sida av denna förbluffande destination.

Börja din resa genom att vandra genom de frodiga teplantagerna som sträcker sig över de gröna kullarna. Här, där den friska bergsluften blandar sig med doften av nyligen plockade teblad, får du inte bara en unik inblick i teets hantverk utan också en möjlighet att fördjupa dig i den lugna atmosfären som omger dessa odlingar.

Gör sedan en resa genom historien när du stiger upp mot den majestätiska Sigiriya-klippan. Denna forntida rotslott bär på hemligheter från en svunnen tid och erbjuder en hisnande utsikt över det omgivande landskapet. Kliv i fotspåren av forna kungar och låt dig fascineras av de konstnärliga freskerna och de historiska ruinerna som vaktar över detta kulturella arv.

Men Sri Lanka är mer än bara kulturarv och teplantager. Utforska de fantastiska stränderna längs kusten, där gyllene sand möter kristallklart vatten. Varje strand är som en tavla, och varje våg berättar en berättelse om det oändliga mötet mellan land och hav. Här kan du koppla av i skuggan av palmerna eller dyka in i det färgglada undervattenslivet.

För den som söker en mer intim upplevelse, låt dig förföras av de gömda boutique-hotellen som pryder ön. Dessa pärlor av boenden är som konstverk i sig, var och en med sin egen unika karaktär och charm. Från utsökta inredningar till personlig service, dessa hotell är en oas av lyx som förhöjer din vistelse till en oförglömlig upplevelse.

Sri Lanka är inte bara en destination; det är en resa genom tid och kultur, genom teets doft och historiens vingslag. Det är en plats där naturens skönhet möter mänsklighetens skapande.

Så packa dina väskor och låt Sri Lanka väva in sitt magiska förtryck i ditt hjärta – en resa som kommer att lämna dig inspirerad och fylld med minnen för livet.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.