exotiska-resor

Tanzaniasafari med Zanzibar

46990

16 Nätter

Zanzibar, Tanzania

Jag kunde inte hitta en specifik resebeskrivning för en 16-dagars Tanzania safari med Zanzibar från den länken du gav. För att ge en allmän beskrivning, kan en sådan resa förväntas vara en kombination av spännande safariäventyr i Tanzanias nationalparker och avkopplande tid på de vackra stränderna i Zanzibar.

En typisk 16-dagars resa skulle kunna inkludera besök i världsberömda parker som Serengeti, känd för sin stora vilda djurpopulation och den storslagna migrationen av gnu och zebror. Ngorongorokratern, en annan höjdpunkt, erbjuder en unik chans att se ett rikt djurliv i en fantastisk vulkankratermiljö. Resenärer kan också få möjlighet att besöka Tarangire National Park och Lake Manyara, kända för sina elefanter, baobabträd och trädklättrande lejon.

Efter spännande dagar på safari, kan resan fortsätta till Zanzibar, en ögrupp i Indiska oceanen. Här kan besökare njuta av idylliska vita sandstränder, utforska Stone Towns historiska gator och uppleva den rika kulturen och det arv som ön har att erbjuda. Zanzibar är också känt för sina fantastiska möjligheter till snorkling och dykning, med rika korallrev och ett myller av marint liv.

En sådan resa kombinerar det bästa av äventyr och avkoppling, och erbjuder en djupgående upplevelse av Östafrikas naturliga skönhet och kulturella mångfald.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.