kryssning

Medelhavet

7459

7 Nätter

Venedig, Italien

På en 7-nätters kryssning med MSC Armonia får du utforska Medelhavets dolda pärlor, med start och mål i den romantiska staden Venedig – Marghera. Denna resa är en perfekt kombination av historiska städer, naturlig skönhet och kulturell rikedom. Ditt första stopp är i Dubrovnik, känd som ”Adriatiska havets pärla”. Denna stad erbjuder en fängslande blandning av gammal arkitektur och kristallklart vatten. Strosa längs de medeltida murarna och njut av den storslagna utsikten över Adriatiska havet.

Efter Dubrovnik seglar du vidare till Montenegro, där du kan utforska de dramatiska bergslandskapen och de historiska kuststäderna som berättar om regionens rika förflutna.

Nästa anhalt är Corfu, en grekisk ö som bjuder på en förtrollande mix av sandstränder, olivlundar och bysantinska kyrkor. Öns charm och skönhet gör den till en oförglömlig upplevelse.

Zakynthos är ditt fjärde stopp, en ö som är känd för sitt turkosa vatten och frodiga landskap. Här kan du utforska dolda vikar och njuta av den avslappnade atmosfären.

Din sista destination innan du återvänder till Venedig är Bari, en livlig italiensk hamnstad med en rik historia och en pulserande gammal stadskärna.

Ombord på MSC Armonia kan du njuta av en bekväm och elegant atmosfär, med en mängd aktiviteter och underhållning som passar alla smaker. Denna kryssning erbjuder en perfekt balans av äventyr och avkoppling, och tar dig genom några av Medelhavets mest ikoniska och charmiga platser.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.