exotiska-resor

Jubileumsresa till Seychellerna

17.000kr

Seychellerna, Östafrika

Välkommen till Seychellerna, ett tropiskt paradis i Indiska oceanen, där varje ö är en pärla som omges av smaragdgröna vatten och palmkantade stränder.
Utforska detta hänförande örike där du kan skapa din egen sagolika resa genom att hoppa mellan charmiga boutique-hotell och exklusiva lyxresorter.

Seychellerna, känt för sina granitklippor, vitpudrade stränder och korallrev, erbjuder en unik möjlighet att uppleva det bästa av två världar.
Börja din resa på ett av de pittoreska boutique-hotellen, där varje rum är en fristad av lugn och karaktär.
Låt dig förföras av den lokala kulturen och naturens skönhet innan du tar nästa steg på din öhoppande äventyr. Ge dig ut på en båtutflykt mellan öarna och känn friheten att utforska de olika ansiktena av Seychellerna. Från det granitprydda landskapet på La Digue till de avlägsna öarna i Aldabra-atollen, varje stopp är en ny möjlighet att fördjupa dig i det naturliga underverket av denna övärld. När du är redo för en dos av lyx och överflöd, checka in på en av de exklusiva resorterna som pryder kusten. Här möts du av en förstklassig service och en atmosfär av avslappnad elegans som gör din vistelse minnesvärd. Varje resort är en pärla i sig själv, omgiven av tropisk grönska och vajande palmer.

Seychellerna ger dig friheten att skapa din egen perfekta kombination av avskildhet och lyx. Vakna upp till ljudet av vågorna i din privata stuga och avsluta dagen med en romantisk middag under stjärnhimlen. Med möjligheten att hoppa mellan öarna är varje dag en ny chans att uppleva det bästa av Seychellerna.

Så låt Seychellerna bli ditt val för en öhoppande resa där varje ö är en ny möjlighet att förlora dig själv i paradiset.

Skräddarsy din resa för att omfamna den bohemiska atmosfären på boutique-hotellen samtidigt som du njuter av den överdådiga lyxen på de mest exklusiva resorterna.

Seychellerna väntar på att göra din resa till ett episkt äventyr av tropisk skönhet och obegränsade möjligheter.

Följande ingår i resan:

Populära resmål

Hitta den perfekta resan som är anpassad för dig

Zuri & Baraza Resort & SPA
Lyxresa i Sydafrika
Kapstaden & Mauritius
Nashville - Memphis kombo
Honolulu veckoresa
Miami Beach Startpaket

Fler populära resmål

Innan du bestämmer dig

Boka en kostnadsfri konsultation

Ta ett samtal med oss och låt oss skräddasy er resa tillsammans, helt kostnadsfritt! 

Förberedelse

Det går bra att boka en tid med mig direkt, så tar vi dina önskemål direkt i samtalet

Grupper

Självklart hjälper vi till om ni är en grupp som ska resa, vi är experter just på gruppresor!

Recensioner

Vi uppskattar alla feedback från våra kunder.

Vi bokade en charterresa till spanien via reseprofilen. Vi hade svårt att boka för vår stora familj på 9 personer men Lotta löste allting åt oss. Fantastisk service och den bästa resan vi gjort tillsammans hittills! Kan varmt rekommendera.

Eva Andersson Resenär

Tack Lotta ! för all hjälp med vår resa till San Diego . Nu är vi väl hemkomna igen, allt har gått så bra med din hjälp. TACK !

Lillemor & Per Resenär

Bästa stället i stan om ska beställa resa. Har anlitat Lotta många gånger kan inte tänka mig nån annan. Oerhört bred kompetens inom hela området. Man får alltid det där “lilla extra” så man känner sig trygg när man handlar av Lotta.

Eva-Lena Hjeren Resenär

Vårt galleri

Nyheter & Inspiration

Under Nyheter och Inspiration på Reseprofilen finner du de senaste trenderna inom resande och inspirerande berättelser. Här delar vi med oss av allt från nya destinationer till personliga reseupplevelser, som ger dig idéer och inspiration för ditt nästa äventyr.