STARTPAKET NEW YORK

City & Weekendpaket, reslängd 5 dagar / 3 nätter

USA är ett väldigt stort land med mängder av sevärdheter och upplevelser. Oavsett vart ni skall i USA lockar New York som resmål och ofta blir staden första anhalten. Det kan därför vara skönt att ha allt bokat och klart redan hemifrån, dvs inte bara flyg och hotell, utan även ankomsttransfer och sightseeing. Tänk på att i många fall kostar flygbiljetten inte något extra för att man gör ett stopp i New York på vägen till ert huvudresmål. 

Avresa kan ske valfri dag. Startpaketen innehåller tre nätter i New York men ni kan boka valfritt antal hotellnätter.

• Flygresa
• Hotell
• Ankomsttransfer
• Sightseeing

Sightseeing Hop-On, Hop-Off

I startpaketen ingår ett dagspass på Hop-On, Hop-Off. Turen guidas på engelska. Bussarna går en omfattande slinga från Battery Park i söder upp till Apollo Theatre i Harlem. Längs vägen gör man mer än 30 olika stopp där man kan hoppa av och stanna valfri tid och sedan fortsätta med nästa buss. Bussarna avgår med cirka 30 minuters mellanrum dagtid. Givetvis kan man åka hela turen i ett svep utan att hoppa av.

Sightseeing med svensktalande guide

Vissa fredagar erbjuder vi sightseeing med svensk guide. Turen utgår från Embassy Suites Hotel eller Skyline Hotel och går normalt fredag förmiddag.

Datum för 2022 ej fastställda.

Paketen kan förlängas och kombinationsmöjligheterna är många. Du kan även boka privat sightseeing med svensk guide. Vi hjälper till med musikalbiljetter, restaurangbokningar, helikoptertur, tur till Niagarafallen och mycket annat.

The Sightseeing Pass

Pass som inkluderar över 100 av New Yorks största attraktioner, muséer, rundvandringar, bussturer och sightseeingbåtar.

kontakta mig för bokning

vi hjälper dig att boka

OFFERTFÖRFRÅGAN:

    Follow Us on Instagram