KUST TILL KUST

Sydney

Här finns storstäder, Vilda Västern, naturscenerier och väl anpassade stopp där vi kan ta det lite lugnare. Nu har resan blivit än mer optimal då rutten inkluderar en bussresa längs Kaliforniens berömda kust. Amerika har mycket att erbjuda och det är omöjligt att visa allt på en och samma rundresa. Vi har gjort ett urval bland alla sevärdheter, som vi med vår erfarenhet tycker är ett måste. Vi tror oss ha kommit så nära den perfekta kombinationen som det är möjligt.

Spännande storstäder

Vårt första stopp är världsmetropolen New York, där vi under en högintressant sightseeing får se det mesta av denna dynamiska stad. Buss till Washington DC med alla sina vackra monument. Vårt nästa stopp blir söderns huvudstad, New Orleans. Härlig atmosfär, hjulångare på Mississippi och klubbar för den jazz- och dixieintresserade.

Bussresa i Vilda Västern

Amerika har en fantastisk natur och vår spännande bussresa startar i Phoenix som ligger i Amerikas solsäkraste område! En eftermiddag vid poolen och sedan dags för vår populära och mycket intressanta bussresa genom Arizonas och Utahs dramatiska landskap. Vi övernattar i Grand Canyon. Vidare genom ett månliknande landskap till lilla pittoreska Kanab. Naturscenerierna kring Kanab är helt fantastiska, speciellt i Zion National Park. Tvära kast i resan, nästa mål är Las Vegas där människan skapat arkitektoniska mästerverk. Tillfälle till show och kanske någon vill prova lyckan med en tjugofemcentare.

Kalifornien

I Los Angeles bor vi i Hollywood och vi hinner med både Universal Studios (tillägg) och ett besök i Santa Monica vid stilla havet. Nyhet är att vi åker buss längs Kaliforniens berömda och vackra kust. Dramatiska vyer inklusive 17 Mile Drive. Övernattning i Monterey. Innan vi lämnar västkusten besöker vi Amerikas populäraste stad, San Francisco. Här finns Golden Gate, Fisherman’s Wharf, kabelspårvagnar och mycket annat.

Resan kan förlängas

Vill ni uppleva ännu mer kan resan förlängas. Köp till flyg, hyr bil och upptäck mer. Eller varför inte upptäcka Hawaii när ni ändå är så nära.

Kust till kust – resan som ger full valuta

Naturligtvis kunde en rundresa gjorts billigare, men målet måste ju vara att se så mycket som möjligt när man ändå är i Amerika. Våra resenärer är ofta förvånade över hur mycket man får uppleva. Kust till kust är mycket omväxlande och bussresan gör att vi inte endast besöker storstäder utan även kommer ut på landsbygden och dessutom får uppleva fantastiska nationalparker.

Inkvartering sker i de flesta fall på förstaklasshotell eller motell. Hotellen är valda med omsorg. Alla är olika och passar in i respektive miljö. De ligger dessutom rätt, centralt när det så ska vara och nära naturen i Arizona. De flesta hotellen har pool så ni behöver inte offra solbrännan för att ni gör en rundresa på semestern.

kontakta mig för bokning

vi hjälper dig att boka

OFFERTFÖRFRÅGAN:

    Follow Us on Instagram