ABC – ÖARNA

Aruba

Sköna Aruba i Västindien är ett drömresmål ur många aspekter. Kritvita mjuka stränder, turkosblått hav, ljumma vindar och rasslande palmer. På en resa till Aruba kan du bada bland rosa flamingos, shoppa i huvudstaden Oranjestad och njuta av medeltemperaturen 28 grader – året om!

Bonaire

Bonaire har under lång tid varit ett paradis för dykare. I vattnen omkring den lilla ön finns mängder av saker att upptäcka i djupet. Omkring ön löper nämligen ett helt unikt korallrev som är hem för en fantastisk fauna av fiskar och andra havslevande djur. På den östra sidan av ön är förhållandena för vindsurfing exemplariska. På den sydöstra delen av ön är båtlivet i fokus.

Curaçao

Denna tropiska pärla i Karibien är fylld av saker att älska. Med ändlösa somrar, gyllene stränder, stadsliv och glasklart vatten, är det ett populärt resmål bland såväl soldyrkare som äventyrslystna. På öns 444 kvadratkilometer vilar även ett händelserikt arv, något som lockar den historie- och kulturintresserade. Bered dig på att uppleva en av världens mest bekymmerslösa och avslappnade platser: Curaçao.

kontakta mig för bokning

vi hjälper dig att boka

OFFERTFÖRFRÅGAN:

    Follow Us on Instagram